Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 decembrie 2020, 11:00 views 2768
Strada Grădina Botanica, mai curată după ce au fost demontate 40 de panouri publicitare
20 decembrie 2020, 11:00 views 2768

Strada Grădina Botanica, mai curată după ce au fost demontate 40 de panouri publicitare

Orașul Chișinău continuă procesul de curăţare a oraşului de panouri şi dispozitive de publicitate amplasate cu grave abateri pe parcursul anilor.

Potrivit primarului general Ion Ceban, 40 de panouri publicitare de diferite dimensiuni au fost demontate şi evacuate la începutul acestei săptămîni din str. Grădina Botanică și str. Valea Crucii.

„Dispozitivele publicitare erau amplasate neautorizat. Amintesc că în sectorul Botanica au fost demontate mai multe panouri de publicitate de la intersecţia bd. Dacia – str. Hristo Botev, bd. Decebal, bd. Dacia, etc. Acţiuni similare au loc în toate sectoarele capitalei", a declarat acesta.

Ceban spune că au fost prelungite autorizațiile pînă la final de an, iar săptămîna viitoare, proiectul Regulamentului care are ca scop să facă claritate în acest domeniu va fi prezentat în CMC.

Amitim că dacă nu se aprobă Regulamentul privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate și afișaj în municipiul Chișinău pînă în data de 31 decembrie, curent, vor fi demontate toate panourile din oraş.

Sursa: ionceban.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , publicitatea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
38 locuitori

Măgura este un sat din cadrul comunei Pietrosu, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Fălești și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 38 de oameni. Satul Măgura a fost menționat documentar în anul 1598.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.