Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 mai 2021, 09:30 views 2367
Diplome și premii bănești pentru 17 diriginți de clasă, învingători ai unui Concurs Municipal
24 mai 2021, 09:30 views 2367

Diplome și premii bănești pentru 17 diriginți de clasă, învingători ai unui Concurs Municipal

17 diriginți de clasă, învingători ai Concursului Municipal cu genericul: „Diriginte, drag părinte” ediția a XII-a, 2021 au primit premii din partea Primăriei Chișinău.

Cu această ocazie primarul general Ion Ceban a înmînat diplome, dar și surse bănești din partea municipalității învățătorilor.

„Sunt mîndria noastră și pilonul de bază în dezvoltarea copiilor noștri. Este important să investim în infrastructura orașului, dar niciodată nu trebuie să uităm de cea mai mare bogăție a acestei țări, OAMENII săi”, a punctat Ceban.

Edilul a adus mulțumiri tuturor cadrelor didactice pentru efortul enorm pe care îl depun pentru dezvoltarea sistemului educațional și creșterea viitoarelor generaţii.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

profesor , diploma

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1764
Populația:
7043 locuitori

Cazaclia este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Cazaclia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 47 km de municipiul Comrat și la 153 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 7043 locuitori. Satul Cazaclia a fost menționat documentar în anul 1764.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.