Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
09 iulie 2021, 17:00 views 2256
Pe strada pietonală din capitală începe festivalul gastronomic ,,Street Food & Wine”
09 iulie 2021, 17:00 views 2256

Pe strada pietonală din capitală începe festivalul gastronomic ,,Street Food & Wine”

Pe strada pietonală Eugen Doga din Chișinău începe festivalul gastronomic „Street Food & Wine", care se va desfășura în perioada 9 - 11 iulie.

La eveniment participă peste 30 de agenți economici şi producători autohtoni, care vor oferi pe parcursul a trei zile experiențe gastronomice noi pentru toate gusturile.

Totodată, doritorii vor putea degusta preparate culinare specifice pentru bucătăria găgăuză, mexicană, israeliană, grecească, italiană ș.a.

Festivalul gastronomic se dorește a fi un model de susținere pentru agenții economici şi producătorii autohtoni, fiindu-le oferite posibilitatea să fie cunoscuți și să își promoveze produsele.

Pe parcursul acestor trei zile, pentru doritorii de a se imuniza împotriva COVID-19, pe strada pietonală se va afla autobuzul utilizat drept punct de vaccinare mobil.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , bucataria , Festival

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1915
Populația:
336 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Danu, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Glodeni și la km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 336 de oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1915.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.