Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 august 2021, 12:30 views 1980
Lucrările de pe Viaduct vor fi puse pe pauză: Cînd vor fi reluate
23 august 2021, 12:30 views 1980

Lucrările de pe Viaduct vor fi puse pe pauză: Cînd vor fi reluate

Primarul capitalei Ion Ceban anunță că lucrările de pe Viaduct vor fi întrerupte pentru perioada sărbătorilor naționale, în care țara noastră va fi vizitată de oficiali internaționali. Ulterior, acestea vor fi reluate.

„Pe Viaduct se execută lucrări de frezare a părții carosabile și de amenajare a betonului asfaltic. Lucrările vor continua și pe parcursul săptămînii viitoare, pînă miercuri, după care se va lua o pauză de o săptămînă, în legătură cu vizita mai multor delegații oficiale, care vin la sărbătorile naționale de la sfîrșitul lunii august”, a anunțat Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Ieri a fost așternut ultimul strat de asfalt pe strada Creangă, circulația transportului pe această porțiune de drum fiind reluată în totalitate în regim de testare.

Totodată, edilul a menționat că pe strada oricum mai rămîne șantier de lucru și urmează a fi realizate restul lucrărilor care nu ar împiedica circulația rutieră, contractul fiind pînă în martie 2022.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
512 locuitori

Avrămeni este un sat din cadrul comunei Branişte, raionul Rîşcani. Satul Avrămeni este situat pe malul stîng al rîului Prut, la 38 km de orașul Rîșcani şi la 179 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 512 oameni. Satul Avrămeni a fost mentionat documentar în anul 1560.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.