Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 octombrie 2012, 15:53 Concursuri, festivaluri, proiecte muzicale views 8551
30 octombrie 2012, 15:53 Concursuri, festivaluri, proiecte muzicale views 8551

Inaugurarea unui pod nou la Strășeni

Printre evenimentele  ce au marcat  hramul oraşului Străşeni e şi darea în exploatare a unui pod de pe strada Frunze. E o realizare a primăriei localităţii, care în aşa fel a mai îndeplinit încă un angajament asumat. Proiectul implementat este o mare bucurie pentru locuitorii care demult aşteptau acest pod.

Şi primarul localităţii împărtăşeşte aceleaşi sentimente cu ocazia acestei realizări, care a completat gama evenimentelor sărbătoreşti din oraş.

În aceste zile  au mai răsunat cuvinte de bucurie în altă parte a oraşului, unde a fost dat în exploatare un segment de apeduct cu o lungime de cincisprezece mii de metri. Semnificativ este acel fapt, că primăria a mobilizat şi aici forţele locuitorilor, fiindcă aceste proiecte sînt implementate și prin atragerea contribuţiei beneficiarilor. 

 

Cuvinte cheie:

localitati , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
618 locuitori

Mihuleni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Mihuleni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, amplasat pe malul rîului Ciorna, la o distanță de 4 km de orașul Șoldănești și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 618 oameni. Prima atestare documentară a Mihulenilor datează din anul 1609.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.