Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 februarie 2016, 10:20 Muzica populară views 7389
Turneul regional la mini-fotbal “Cupa Primarului oraşului Cahul” (Foto)
03 februarie 2016, 10:20 Muzica populară views 7389

Turneul regional la mini-fotbal “Cupa Primarului oraşului Cahul” (Foto)

La data de 30 ianuarie 2016, în oraşul Cahul, a avut loc finala Turneului regional la mini-fotbal "Cupa Primarului oraşului Cahul" ediţia a IV-a.

Finala turneului a fost jucată de către echipa Direcţiei Situaţii Excepţionale Cahul şi FC "Slobozia Mare", reprezentanta satului Slobozia Mare clasîndu-se pe primul loc. Locul trei a fost ocupat de către reprezentanta satului Cotihana, FC „Dacia".

În cadrul turneului, început în luna noiembrie 2015, au participat 23 echipe din raionul Cahul. La ceremonia de decernare a premiilor, Primarul oraşului Cahul, Dl Nicolae Dandiş a înmînat participanţilor la turneu diplome şi premii, se anunță pe pagina web a Primăriei.

Turneului regional la mini-fotbal "Cupa Primarului oraşului Cahul" ediţia a IV-a, a fost organizat de către Primăria oraşului Cahul în parteneriat cu Asociaţia raională de fotbal Cahul.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

Cahul , cupa , minifotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1863
Populația:
845 locuitori

Cîşla este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Cîşla este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 12 km de oraşul Teleneşti şi la 102 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 845 de oameni. Satul Cîşla a fost menționat documentar în anul 1863.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.