Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 octombrie 2015, 12:20 views 7987
Comratul a permis pornirea încălzirii în grădinițe
16 octombrie 2015, 12:20 views 7987

Comratul a permis pornirea încălzirii în grădinițe

Primăria municipiului Comrat a permis pornirea încălzirii în toate grădinițele urbane. Acest lucru a fost făcut ca urmare a răcirii bruște a timpului.

Deoarece în ultimele zile temperatura aerului a scăzut în mod substanțial, modificîndu-se și regimul de temperatură din incinta instituțiilor preșcolare.

După cum ne-au relatat responsabili de la Primăria Comrat, pentru a crea condiții adecvate pentru copii în instituțiile preșcolare administrația orașului a permis utilizarea încălzirii cu convectore în grupele grădinițelor.

În prezent, toate instituțiile preșcolare din Comrat sînt asigurate cu surse de căldură suficiente, toate acestea fiind în stare funcțională.

Cuvinte cheie:

Comrat , grădiniţa , incalzire

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1666
Populația:
2398 locuitori

Chiţcanii Vechi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chiţcanii Noi și Chiţcanii Vechi. Localitatea se află la distanţa de 16 km de oraşul Teleneşti şi la 80 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2398 de oameni. Satul Chiţcanii Vechi a fost menționat documentar în anul 1666 cu denumirea Piscani.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.