Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
12 februarie 2016, 15:18 Istoria artelor plastice views 7952
Un nou oficiu poștal a fost deschis la Cornești
12 februarie 2016, 15:18 Istoria artelor plastice views 7952

Un nou oficiu poștal a fost deschis la Cornești

Întreprinderea de stat "Poşta Moldovei" continuă modernizarea serviciilor pe care le prestează. În oraşul Corneşti, raionul Ungheni, a fost deschis un nou oficiul poştal, dotat cu cele mai noi tehnologii pentru deservirea rapidă a clienţilor. Şi angajaţii au avut parte de o surpriză. Poştaşii au primit în dar câte o bicicletă.

Inaugurarea noului oficiu poştal i-a bucurat pe locuitorii oraşului.

"Condiţiile sunt foarte bune, faţă de cum au fost acolo. Suntem foarte mândri că avem aşa oficiu frumos, să deservim lumea calitativ şi repede", spune şeful oficiului poştal din orașul Corneşti, Tamara Ion.

"Noul oficiu chiar dacă este cu mult mai mic decât vechiul sediu e cu mult mai comod. Este dotat cu tehnică de calcul performantă ceea ce va permite să deservim mai calitativ şi mai rapid", a menționat primarul orașului Corneşti, Vera Buga.

Angajatele oficiului poştal, care erau nevoite până acum să parcurgă câţiva kilometri pe jos, în fiecare zi, au primit biciclete.

Directorul întreprinderii "Poşta Moldovei" a declarat că în curând vor fi inaugurate noi oficii şi vor fi modernizate cele vechi.

"În urma lichidării celor trei bănci noi am achiziţionat tehnică de calcul. Poşta Moldovei este computerizată, lucrăm în reţeaua online, 99 % din oficii, ceea ce ne dă posibilitatea mult mai rapid să contabilizăm toate procesele", a spus directorul general "Poşta Moldovei", Serghei Nastas.

Recent, "Poşta Moldovei" a deschis un nou oficiu pe bulevardul Ştefan cel Mare din Capitală.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

bicicleta , posta , Ungheni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1642
Populația:
138 locuitori

Boroseni este un sat în componenţa comunei Elizavetovca, raionul Donduşeni. Suprafaţa satului este de 5 km pătraţi. Satul Boroseni este situat la o distanţă de 15 km de oraşul Donduşeni şi la 224 km de Chișinău.  Populaţia satului constituie 138 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Boroseni datează din 7 aprilie 1642.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.