Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 iunie 2012, 10:00 Concursuri, expoziţii, proiecte views 8067
22 iunie 2012, 10:00 Concursuri, expoziţii, proiecte views 8067

A început amenajarea zonei de odihnă la Donduşeni

Primăria oraşului Donduşeni a început să amenajeze zona de odihnă. Au fost instalate lăzi pentru gunoi lîngă terenul de minifotbal unde se adună mult tineret. Cu toate acestea, locuitorii oraşului nu au speranţa că de acum înainte va fi mai puţin gunoi.

Primăria oraşului a declarat război nu numai gunoiului din zona de odihnă, dar şi buruienilor care au crescut aici din abundenţă. A fost încheiat un contract cu Societatea pe Acţiuni „Drumuri-Donduşeni”, care a repartizat un tractor-cositoare şi coseşte buruienile. Potrivit lui Simion Rotaru, primarul oraşului, cu aceasta lucrările de amenajare nu se vor termina. În continuare administraţia orasului va instala un container şi lăzi pentru gunoi de-a lungul cărărilor şi trotuarelor. A rămas numai ca donduşenenii să le folosească după destinaţie.

 

 

Sursa:  tvtvd.3dn.ru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1840
Populația:
1509 locuitori

Viişoara este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Viişoara și Moara Domnească. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Glodeni și la 179 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1509 oameni. Satul Viișoara a fost menționat documentar în anul 1840.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.