Mergi spre compartimentul: Cultura
16 noiembrie 2015, 12:05 Cultura views 8139
Expoziţie de pictură a jurnalistei Gutiera Prodan
16 noiembrie 2015, 12:05 Cultura views 8139

Expoziţie de pictură a jurnalistei Gutiera Prodan

O expoziţie de pictură a fost vernisată la Biblioteca Naţională de jurnalista de la Moldova 1, Gutiera Prodan. Evenimentul a coincis cu o frumoasă aniversare din viaţa şi activitatea jurnalistei, care a mărturisit că harul creaţiei vine de la părinţi şi de la Dumnezeu.

„Tăticul meu este un îndrăgostit de frumos, a învățat copiii nu doar din satul meu de baștină, dar și din satele din împrejurimi să cânte la toate instrumentele muzicale, mămica mea - profesoară de limba și literatura română. Întotdeauna s-a citit, s-a mers la teatru, au vizionat filme bune. Eu toată viața mea am simțit că Dumnezeu mă iubește și dragostea lui am simțit-o chiar din fragedă copilărie și până acum. Așa că tot ceea ce fac este doar cu mâna lui Dumnezeu", a spus Gutiera Prodan.

„Pentru toată lumea fenomenul Gutiera Prodan este enigmatic, pentru că în ceea ce face, face bine în toate domeniile. Fenomenul constă în faptul că, în horoscopul ei este un grad regal care este activat și în toate domeniile care sunt legate de artă, de jurnalism, muzică, pictură etc, Gutiera face față", a afirmat Sergiu Sumcă, jurnalist, astrolog.

„Gutiera Prodan este un producător TV cu experiență, este o jurnalistă foarte bună și iată în ultimul timp vede lumea prin linii și culori, a devenit un artist plastic destul de interesant prin felul de a vedea, de a simți", a menționat preşedintele Cenaclului literar-artistic Ideal, Vasile Căpăţână.

Expoziţia de pictură a jurnalistei Gutiera Prodan urmează să fie vernisată şi la Paris.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

expoziție , pictura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
253 locuitori

Tăura Nouă este un sat din cadrul comunei Tăura Veche, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Sîngerei și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 253 de oameni. Satul Tăura Nouă a fost întemeiat în anul 1912.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.