Go to section: Culture
16 november 2015, 12:05 Culture views 8120
Expoziţie de pictură a jurnalistei Gutiera Prodan
16 november 2015, 12:05 Culture views 8120

Expoziţie de pictură a jurnalistei Gutiera Prodan

O expoziţie de pictură a fost vernisată la Biblioteca Naţională de jurnalista de la Moldova 1, Gutiera Prodan. Evenimentul a coincis cu o frumoasă aniversare din viaţa şi activitatea jurnalistei, care a mărturisit că harul creaţiei vine de la părinţi şi de la Dumnezeu.

„Tăticul meu este un îndrăgostit de frumos, a învățat copiii nu doar din satul meu de baștină, dar și din satele din împrejurimi să cânte la toate instrumentele muzicale, mămica mea - profesoară de limba și literatura română. Întotdeauna s-a citit, s-a mers la teatru, au vizionat filme bune. Eu toată viața mea am simțit că Dumnezeu mă iubește și dragostea lui am simțit-o chiar din fragedă copilărie și până acum. Așa că tot ceea ce fac este doar cu mâna lui Dumnezeu", a spus Gutiera Prodan.

„Pentru toată lumea fenomenul Gutiera Prodan este enigmatic, pentru că în ceea ce face, face bine în toate domeniile. Fenomenul constă în faptul că, în horoscopul ei este un grad regal care este activat și în toate domeniile care sunt legate de artă, de jurnalism, muzică, pictură etc, Gutiera face față", a afirmat Sergiu Sumcă, jurnalist, astrolog.

„Gutiera Prodan este un producător TV cu experiență, este o jurnalistă foarte bună și iată în ultimul timp vede lumea prin linii și culori, a devenit un artist plastic destul de interesant prin felul de a vedea, de a simți", a menționat preşedintele Cenaclului literar-artistic Ideal, Vasile Căpăţână.

Expoziţia de pictură a jurnalistei Gutiera Prodan urmează să fie vernisată şi la Paris.

Source: trm.md

Keywords:

expoziție , pictura

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
423 locuitori

Coada Iazului este un sat din cadrul comunei Bilicenii Vechi, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 11 km de oraşul Sîngerei și la 118 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 423 de oameni. Satul Coada Iazului a fost menționat documentar în anul 1878.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.