Mergi spre compartimentul: Cultura
15 noiembrie 2016, 12:15 Cultura views 4900
O expoziție сu vînzare a tablourilor foto (Foto)
15 noiembrie 2016, 12:15 Cultura views 4900

O expoziție сu vînzare a tablourilor foto (Foto)

Expoziția personală a fotografului Alexandr Șibaev, membru al Uniunii Artiștilor Plastici Profesioniști din Rusia, al Uniunii Artiștilor Fotografi din Republica Moldova și altele; participant la 24 expoziții colective și 7 expoziții personale.

Alexandru călătorește prin regiunile apropiate și îndepărtate ale Moldovei, pentru a găsi și a imortaliza locurile frumoase, adesea unice ale meleagului nostru natal. Autorul fotografiază de mulți ani Chișinăul vechi, păstrînd în lucrările sale acel oraș, pe care noi îl iubim și de care ne amintim. Multe colțișoare frumoase, confortabile ale orașului nostru au rămas să trăiască doar pe fotografiile sale.

Pentru această expoziție, autorul a selectat 46 de lucrări, unindu-le în seriile: Provence, Orașul vechi, Poezia pietrei, Peisaje și Portret.

Expoziția va fi deschisă în fiecare zi, din 15 noiembrie pînă pe 15 decembrie, de la ora 9.00 pînă la 18.00. Intrarea este liberă.

Sursa: locals.md

Cuvinte cheie:

fotografie , vînzare , expoziție

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1518
Populația:
5444 locuitori

Bubuieci este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bubuieci, Humuleşti și Bîc. Localitatea se află la distanța de 4 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 5444 de oameni. Satul Bubuieci a fost menționat documentar în anul 1518.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.