Mergi spre compartimentul: Cultura
16 septembrie 2017, 12:20 Cultura views 6668
16 septembrie 2017, 12:20 Cultura views 6668

Lidia Isac a făcut furori la „Vocea României” (VIDEO)

Interpreta Lidia Isac, cea care a reprezentat țara noastră la Eurovision 2016, a reușit să impresioneze vineri seară publicul şi juraţii de la "Vocea României".

Moldoveanca a interpretat piesa "When we were young" cucerind aplauze chiar din partea juraţilor.

Primul care şi-a întors scaunul a fost Tudor Chirilă, care la un moment dat s-a ridicat în picioare şi a început a aplauda. „Eu m-am întors din primele secunde pentru că m-a acaparat timbrul tău și stabilitatea din voce. Nu am așteptat să văd dacă o să greșești, pentru că nu mai conta", a spus Tudor Chirilă.

Lidia s-a născut în Sankt Petersbug, dar acum locuieşte la Chişinău. Datorită timbrului grav a fost supranumită micuţa Edith Piaf a Moldovei. Şi-a dobîndit această titulatură în adolescenţă, cînd a început să cânte în franceză.

Anul acesta a participat la "Vocea Franţei" şi a reuşit să ajungă pînă la dueluri, în echipa lui Florent Pagny. A mai cîntat în Belgia, Olanda, Israel, Rusia, Suedia.

Sursa: moldova.org

Cuvinte cheie:

Lidia Isac , Romania , concurs , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
507 locuitori

Şercani este un sat din cadrul comunei Pohrebeni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 507 oameni. Satul Șercani a fost menționat documentar în anul 1430.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.