Mergi spre compartimentul: Cultura
17 noiembrie 2023, 12:00 Cultura views 1357
Teatrul Național ”Satiricus I.L. Caragiale” readuce în scenă un spectacol de Mihail Bulgakov
17 noiembrie 2023, 12:00 Cultura views 1357

Teatrul Național ”Satiricus I.L. Caragiale” readuce în scenă un spectacol de Mihail Bulgakov

La Teatrul Național ”Satiricus I. L. Luca Caragiale” va avea loc joi, 16 noiembrie, la ora 18.30, spectacolul ”Maestrul și Margarita” de Mihail Bulgakov, în regia lui Alexandru Grecu, informează MOLDPRES.

În aceeași zi, la ora 18.00, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va oferi publicului spectacolul ”Alegerea Domnului Macabet” de Cosmin Stănilă, în regia lui Alexandru Cozub.

Tot joi, la 17.00, la Palatul Republicii va avea loc un concert de Ziua Tineretului cu Ksenya Nikora & the Electro-Acoustic Band, iar la 18.30, la Sala cu Orgă - un concert vocal-simfonic. ”Requiemul german” de Johannes Brahns este un proiect grandios, în realizarea căruia vor fi antrenate toate forțele artistice ale Sălii cu Orgă – Orchestra Națională de Cameră, prim-dirijor Cristian Florea, Corul Național de Cameră, Corul AMTAP, conduse de Ilona Stepan, organista Anna Strezeva, precum și soliști vocali: Anastasia Cușnir (soprano) și Vitalie Maciunschi (bariton).

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1894
Populația:
948 locuitori

Cneazevca este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cîzlar, Cneazevca și Stoianovca. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Leova și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 948 locuitori. Satul Cneazevca a fost menționat documentar în anul 1894.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.