Mergi spre compartimentul: Bucătăria
18 iulie 2017, 15:30 Bucătăria views 9644
Doi vloggeri estonieni au gustat vinul și bomboanele moldovenești (Video)
18 iulie 2017, 15:30 Bucătăria views 9644

Doi vloggeri estonieni au gustat vinul și bomboanele moldovenești (Video)

Anton și Anna au primit un colet de la un cuplu din Chișinău. Peste 80 de mii de oameni au urmărit cum vloggerii au deschis pachetul în care au găsit ceai moldovenesc, napolitane, bomboane și o sticlă „Buchetul Moldovei".

Vinul a fost apreciat îndată, cu un calificativ pe măsură – „martini". Tinerii au primit în dar și struguri de poamă, cică moldovenești. Filmulețul a fost publicat pe 15 iulie 2017 și atunci ne întrebăm: de unde au ei poama care arată atît de bine? Să fie de anul trecut? În așa caz, putem spune că expeditorii au tehnologii perfecte de păstrare a fructelor. Anton și Anna au gustat pufuleți, semințe, covrigei și brînză moldovenească. Vedeți ce au comentat despre fiecare din aceste produse în filmulețul postat pe canalul lor de YouTube, „ANTONplusANNA":

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

alimentatie , vin , Bomboane , Estonia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
1223 locuitori

Neculăieuca este un sat şi comună din raionul Orhei. Neculăieuca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Orhei și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1223 de oameni. Satul Neculăieuca a fost menționat documentar în anul 1811.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.