Mergi spre compartimentul: Sărbători şi obiceiuri
23 aprilie 2015, 11:35 Sărbători şi obiceiuri views 9642
În Republica Moldova este marcată Ziua Bibliotecarului
23 aprilie 2015, 11:35 Sărbători şi obiceiuri views 9642

În Republica Moldova este marcată Ziua Bibliotecarului

Cu acest prilej, la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici" vor fi decernate diplome pentru „Cel mai bun bibliotecar 2014" şi „Cele mai reuşite lucrări în domeniul biblioteconomiei şi ştiinţelor informării 2014".

Evenimentul este organizat de Ministerul Culturii şi Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova cu scopul de a pune în valoare eforturile profesioniştilor din sistemul naţional bibliotecar a căror activitate a condus la rezultate de impact asupra dezvoltării comunităţii.

Totodată, în mai multe biblioteci din ţară se va desfăşura astăzi campania „O vedetă în bibliotecă", acţiune iniţiată de Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova. Campania presupune o serie de discuţii între elevi şi diferite personalităţi notorii ale culturii.

Vă reamintim, că biblioteca electronică a site-ului www.moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria, cultura și civilizația Moldovei din cele mai vechi timpuri pînă în prezent.

Un motor de căutare avansată le oferă vizitatorilor acces la această bibliotecă bogată, ce conţine diferite informaţii la temele site-ului, inclusiv şi la cele referitoare la: muzică, film, literatură, artă, obiceiuri, bucătărie, natură, arhitectură și alte aspecte din trecutul și prezentul Moldovei.

Informaţiile stocate în Bibliotecă sînt actualizate continuu, precizate, inclusiv şi cu ajutorul Dvs., al utilizatorilor. Noi le vom fi recunoscători acelor vizitatori ai site-lui care vor participa la completarea Bibliotecii cu materiale noi, în format text, foto, audio şi video.

Vizitaţi pagina bibliotecii noastre şi asiguraţi-vă că e într-adevăr o alegere bună!
Biblioteca site-ului este la dispoziţia Dvs., dragi prieteni!

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

biblioteca , Moldova , sarbatoare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1569
Populația:
258 locuitori

Reteni este un sat din cadrul comunei Branişte, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Rîșcani şi la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 258 de oameni. Satul Reteni a fost menționat documentar în anul 1569.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.