Mergi spre compartimentul: Sărbători şi obiceiuri
04 martie 2016, 17:04 Sărbători şi obiceiuri views 10122
Olga Manciu și Karizma – protagonistele unui spot emoționant, dedicat Zilei Mamelor (Video)
04 martie 2016, 17:04 Sărbători şi obiceiuri views 10122

Olga Manciu și Karizma – protagonistele unui spot emoționant, dedicat Zilei Mamelor (Video)

În ajun de Ziua Mamei, postul de televiziune Național 4 a lansat un spot social de sensibilizare, prin care îi îndeamnă pe oameni să aprecieze cu recunoștință prezența mamei în viețile lor. Protagoniste ale clipului au devenit Olga Fesenco și Olga Manciu, care apar epizodic. În doar o oră de la publicarea pe Facebook, clipul a adunat câteva mii de vizualizări.

„E aproape chiar și atunci când e foarte departe, pentru că în spatele fiecărei uși pe care o deschizi, reapare chipul ei. Și atunci când erai doar un boț de lumină care se mira de tot ce se petrece în jur, ea știa exact de ce aveai nevoie.

Când ai făcut primii pași, n-ai simțit frica, simțeai doar mâinile ei, care n-au să te lasă să cazi niciodată. Te chema să vii la masă chiar dacă nu erai flămând, ca mai apoi să te lase iar la joacă cu prietenii tăi.

A crezut mai mult în visurile tale decât tine, iar după fiecare înfrângere, ea era prima care îți spunea să nu cedezi, că trebuie să lupți pentru pasiunile tale. Te îndemna să încerci până reușeai, iar după asta, se bucura alături de tine.

Când te-ai îndrăgostit pentru prima oară, ea a fost cea care a aflat totul fără ca să îi spui. Pur și simplu a simțit.

Cu fiecare despărțire, îi era tot mai greu să te vadă plecând ca mai apoi, să plângă pe furiș.

Ea nu se supăra nici când nu-i sunai cu zilele, nici când n-o vizitai cu săptămânile, nici când îi închideai apelurile. Sau, cel puțin niciodată nu și-a arătat supărarea.

Așa cum a avut grijă de tine când încă nimeni nu-ți cunoștea culoarea ochilor, când erai doar forfota din burta ei, exact aceeași frică avea fiind bunică și plimbându-ți copiii. Întotdeauna avea timp să fie acolo când aveai nevoie și nu era problemă pe care să n-o poată rezolva.

Era întotdeauna atât de aproape și totuși, de câte ori i-ai spus: mama, mulțumesc?!

Te iubesc. Aici. Acum. Întotdeauna" – acesta este mesajul transmis de autori, în clipul dedicat tuturor mamelor.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

videoclip , mama , sarbatoare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1645
Populația:
1953 locuitori

Stolniceni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Stolniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Hîncești și la 54 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1953 de oameni. Satul Stolniceni a fost menționat documentar în anul 1645.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.