Mergi spre compartimentul: Sărbători şi obiceiuri
06 martie 2016, 15:00 Sărbători şi obiceiuri views 8675
Florăriile, magazinele şi restaurantele sunt în febra pregătirilor pentru ziua de 8 martie
06 martie 2016, 15:00 Sărbători şi obiceiuri views 8675

Florăriile, magazinele şi restaurantele sunt în febra pregătirilor pentru ziua de 8 martie

Pregătirile pentru ziua de 8 martie sunt pe ultima sută de metri. Magazinele comerciale şi-au umplut rafturile cu cadouri, restaurantele şi-au pus la punct meniul, iar companiile specializate în livrarea florilor sunt gata să împartă sutele de buchete. Toate astea pentru a le răsfăţa pe doamnele şi domnişoarele care se bucură de atenţia celor din jur, relatează Mesager.

Bărbaţii care vor să-şi surprindă femeia dragă într-un mod deosebit pot opta pentru serviciile curierilor care livrează flori. Florarii au pregătit buchete variate, inclusiv cu ciocolate şi jucării.

Pentru aceste servicii beneficiarii trebuie să plătească între câteva sute până la câteva mii de lei. Preţul depinde de imaginaţia, dar şi buzunarul celui care face surpriza. Chiar şi aşa, florarii spun că nu duc lipsă de clienţi.

Şi restaurantele din capitală se pregătesc de zor pentru petrecerea dedicată doamnelor. Administratorii localurilor au pregătit meniuri speciale, surprize muzicale, dar şi mici atenţii pentru reprezentantele sexului frumos, care îşi doresc o seară de neuitat.

Şi pentru că fiecare detaliu contează, doamnele ar trebui să ţină cont şi de ţinutele pentru care vor opta în seara de 8 martie. Stiliştii recomandă ca, în această zi, să renunţăm la culorile întunecate şi să optăm pentru cele vii, romantice.

Sursa: trm.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
275 locuitori

Zarojeni este un sat din cadrul comunei Gura Căinarului, raionul FloreştiSatul Zarojeni este situat la distanța de 16 km de orașul Florești și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 275 de oameni. Satul Zarojeni a fost întemeiat în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.