Mergi spre compartimentul: Sărbători şi obiceiuri
28 august 2017, 15:45 Sărbători şi obiceiuri views 5850
96 de localități își sărbătoresc astăzi hramul
28 august 2017, 15:45 Sărbători şi obiceiuri views 5850

96 de localități își sărbătoresc astăzi hramul

Astăzi, polițiștii se vor afla în mijlocul cetățenilor pentru a asigura securitatea publică la o serie de manifestări cultural-artistice organizate cu ocazia desfășurării hramului în 96 de localități din țară.

Totodată, Poliția va asigura ordinea publică și securitatea circulației rutiere atît pe drumurile naționale cît și pe cele locale.

Totodată, tuturor cetățenilor le este recomandat să respecte legislaţia iar posesorii de arme să nu pună în pericol viaţa sau sănătatea oamenilor, copiii să fie supravegheați pentru a evita orice risc (dispariții, accidente de circulație, etc.).

Poliția recomandă soferilor să nu conducă autovehiculele în stare de ebrietate sau cu viteză excesivă, să evite altercațiile cu alți participanți la evenimentele publice și să fie atenți la bunurile personale.

În caz de urgență, apelați numărul 902 sau adresați-vă cu încredere celui mai apropiat sector sau post de poliție, ori de cîte ori sesizați situații tensionate, persoane sau obiecte dubioase, ce pot afecta siguranța publică.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sarbatoare , localitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1839
Populația:
930 locuitori

Iordanovca este un sat şi comună din raionul Basarabeasca. Iordanovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 10 km de orașul Basarabeasca și la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 930 de oameni. Satul Iordanovca a fost menționat documentar în anul 1839.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.