Mergi spre compartimentul: Sărbători şi obiceiuri
06 ianuarie 2022, 12:30 Sărbători şi obiceiuri views 3428
Mesajul Mitropolitului Vladimir de Crăciun: Să se nască iubirea, mila şi compătimirea
06 ianuarie 2022, 12:30 Sărbători şi obiceiuri views 3428

Mesajul Mitropolitului Vladimir de Crăciun: Să se nască iubirea, mila şi compătimirea

Mitropolitul Moldovei Vladimir a adresat un mesaj de felicitare pentru creştinii ortodocși din ţară cu ocazia Crăciunului. În această perioadă dificilă, Mitropolitul îndeamnă enoriaşii să fie mai buni, transmite Noi.md.

În mesajul său, Înaltpreasfinţitul Vladimir menționează că "în aceste timpuri, sufletele şi inimile noastre trebuie să fie astăzi ieslea, în care să se nască iubirea, mila şi compătimirea", se arată în Pastorala Înaltpreasfinţitului.

Mitropolitul îndeamnă enoriașii să facă fapte bune și să-și iubească aproapele, oferind celor bolnavi sprijin, celor întristați alinare, iar celor flămânzi hrană, se mai arată în mesaj.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Mitropolit , Crăciunul , felicitare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1985
Populația:
476 locuitori

Clișova Nouă este un sat din cadrul comunei Ciocîlteni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 22 km de oraşul Orhei şi la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 476 de oameni. Satul Clișova Nouă a fost întemeiat în anul 1985.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.