Mergi spre compartimentul: Sărbători şi obiceiuri
06 noiembrie 2013, 17:20 Sărbători şi obiceiuri views 22904
06 noiembrie 2013, 17:20 Sărbători şi obiceiuri views 22904

Un defileu de modă a ţinutelor de mireasă şi de seară de la modelierii din Moldova

Foto: mirnevest.md

Defileul ţinutelor de mireasă şi de seară de la modelierii din Republica Moldova organizat de portalul MirNevest.md a avut loc pe 29 octombrie la restaurantul „Casa sărbătorii”. O atmosferă de sărbătoare uimitoare, frumuseţea sălii, o masă uşoară „a la fourchette” în holul sălii de banchet şi un podium improvizat mare – toate acestea şi multe altele erau pregătite pentru cei veniţi la acest eveniment-fashion extraordinar.

O surpriză muzicală pentru participanţii şi oaspeţii defileului a fost evaluarea formaţiei Tharmis.

Modelierii care au luat parte la acest eveniment: Ludmila Gonciar, atelier „Sara Fan”, or. Chişinău, Aliona Mîrzac, or. Chişinău, Costina Ala, or. Chişinău, Vitalia Nicolova, salon-atelier "Vita", or. Tiraspol, Irina Movcian, Design-studiou de îmbrăcăminte la modă, or. Bender, Mariana Scrijan, Salonul de nuntă "Jasmine", or. Bălţi, Olga Iacubovscaia şi Aliona Ciornîi, Salonul de frumuseţe „Olga M”, or. Chişinău, Diana Voevutki, Salonul de mireasă "Ariadna" or. Orhei, Ina Nour, salon-atelier „Paradis”, or. Chişinău, Natalia Pînzaru, Salonul de frumuseţe „Di Vero”, or. Chişinău.

La final toţi modelierii au primit diplome de la portalul de nuntă MirNevest.md şi cadouri de la partenerii evenimentului: certificate de la Centrul de Veselă „Perla” şi cadouri de la brandul de cosmetice Avene.

Portalul de nuntă MirNevest.md exprimă mulţumiri tuturor partenerilor care au sprijinit evenimentul.

Sursa: mirnevest.md  

Cuvinte cheie:

nunta , frumusete , moda

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
1501 locuitori

Mărineşti este un sat din cadrul comunei Sîngereii Noi, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.57 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 5.11 km. Mărinești este situat la distanța de 19 km de orașul Sîngerei și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1501 oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1930.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.