Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
19 iulie 2014, 12:58 Natura şi turismul views 10085
În România a crescut numărul turiștilor din Moldova
Foto: maramedia.ro
19 iulie 2014, 12:58 Natura şi turismul views 10085

În România a crescut numărul turiștilor din Moldova

Numărul turiștilor din Republica Moldova care au venit în prima jumătate a anului 2014 în România a crescut cu aproape 7% fata de perioada similară a anului trecut, depășind cifra de 14 mii, transmite NOI.md. Potrivit presei române, datele au fost prezentate de Departamentul pentru întreprinderile mici și mijlocii și turism din România.

Pentru ca acest trend de creștere să se mențina, autoritățile de la București au anunțat că vor intensfica acțiunile de promovare a României ca destinație de vacanță pentru turiștii moldoveni.

Astfel, printre acțiunile de promovare proprii sau în parteneriat cu mediul privat se înscriu promovarea României prin campanii outdoor, promovarea ofertelor speciale prin crearea unui un sistem de rezervari online, unde se vor găsi oferte de preturi cu 20% mai ieftine pentru litoralul românesc.

De asemenea, vor fi organizate info trip-uri pentru turoperatori, reprezentanții mass-media și liderii de opinie din Republica Moldova. Aceștia vor fi invitați să participe la diverse evenimente de promovare a diferitelor regiuni istorice din România.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Romania , Moldova , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
998 locuitori

Bleşteni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Bleşteni şi Volodeni. Satul Bleşteni se află la o distanță de 12 km sud-vest de Edineţ, la 17 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 214 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 998 de oameni. Este menţionat pentru prima dată în documentul datat cu 19 mai 1575, cu numele Blişceanăuţi, ţinutul Hotin.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.