Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
20 martie 2015, 12:20 Natura şi turismul views 6397
Tot mai mulți turiști vizitează Moldova
20 martie 2015, 12:20 Natura şi turismul views 6397

Tot mai mulți turiști vizitează Moldova

În ultimele trei luni, numărul turiştilor în Moldova a crescut cu până la 50 la sută. Meleagurile noastre nu sunt o destinaţie turistică tocmai ieftină, însă reprezentanţii agenţiei de profil spun că încearcă să promoveze cât mai mult imaginea ţării noastre.

Agenţia Turismului a elaborat un program de promovare a brandului turistic de ţară, care va fi implementat graţie unui proiect finanţat de USAID.

Astăzi, a fost prezentat şi simbolul ţării noastre, denumit "Pomul Vieţii", care se va regăsi pe suvenirele care vor fi puse în vânzare.

Potrivit Agenţiei Turismului, în 2014, au fost cazaţi în structurile hoteliere în jur de 90 de mii de străini. Cei mai mulţi au venit din România, Federaţia Rusă şi Ucraina.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

turism , Moldova , statistica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1738
Populația:
484 locuitori

Valea Adîncă este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Constantinovca și Valea Adîncă. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Camenca și la 120 km de Chișinău. Populaţia satului Valea Adîncă alcătuia 484 de locuitori în anul 2012. Satul Valea Adîncă a fost menționat documentar în anul 1738.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.