Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
22 iulie 2016, 12:20 Natura şi turismul views 5116
Australia a simplificat regimul de vize
22 iulie 2016, 12:20 Natura şi turismul views 5116

Australia a simplificat regimul de vize

Australia a simplificat regimul de vize pentru studenți. Viza unică de student, sistemul comun de evaluare a riscului de imigrare − de la 1 iulie, în Australia va intra în vigoare SSVF – un sistem nou, simplificat de obținere a vizelor pentru studii.

Sistemul de obținere a vizelor studențești în Australia, care a fost numit Simplified Student Visa Framework (SSVF) există o serie de diferențe semnificative față de procedura care era în vigoare anterior. Potrivit informațiilor oferite de Ambasada Australiei, noul sistem a fost creat pentru "un proces mai accesibil de depunere a documentelor la solicitarea vizei studențești". În acest scop, începînd cu 1 iulie, toți studenții străini trebuie să aplice pentru viza de student unică (subclasa 500), indiferent de cursul de studiu ales.

Evaluarea riscului de a imigra al candidatului la viza se va face conform schemei generale, reieșind din țara de origine și instituția de învățămînt din Australia. Cererile pentru viză trebuie trimise prin Internet, e necesar ca candidatul să se înregistreze pe web site-ul Departamentului de Imigrare și în sistemul ImmiAccount de Protecție a sistemului frontierelor Australiei.

Mai multe informații despre procedura de obținere a vizelor puteți afla de pe site-ul Departamentului.

 

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

Australia , regim fără vize , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
3391 locuitori

Beşghioz este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Beşghioz este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 47 km de municipiul Comrat și la 125 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3391 de oameni. Satul Beşghioz a fost menționat documentar în anul 1806.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.