Go to section: Nature and tourism
22 july 2016, 12:20 Nature and tourism views 5117
Australia a simplificat regimul de vize
22 july 2016, 12:20 Nature and tourism views 5117

Australia a simplificat regimul de vize

Australia a simplificat regimul de vize pentru studenți. Viza unică de student, sistemul comun de evaluare a riscului de imigrare − de la 1 iulie, în Australia va intra în vigoare SSVF – un sistem nou, simplificat de obținere a vizelor pentru studii.

Sistemul de obținere a vizelor studențești în Australia, care a fost numit Simplified Student Visa Framework (SSVF) există o serie de diferențe semnificative față de procedura care era în vigoare anterior. Potrivit informațiilor oferite de Ambasada Australiei, noul sistem a fost creat pentru "un proces mai accesibil de depunere a documentelor la solicitarea vizei studențești". În acest scop, începînd cu 1 iulie, toți studenții străini trebuie să aplice pentru viza de student unică (subclasa 500), indiferent de cursul de studiu ales.

Evaluarea riscului de a imigra al candidatului la viza se va face conform schemei generale, reieșind din țara de origine și instituția de învățămînt din Australia. Cererile pentru viză trebuie trimise prin Internet, e necesar ca candidatul să se înregistreze pe web site-ul Departamentului de Imigrare și în sistemul ImmiAccount de Protecție a sistemului frontierelor Australiei.

Mai multe informații despre procedura de obținere a vizelor puteți afla de pe site-ul Departamentului.

 

Source: viza.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
549 locuitori

Paladea este un sat din cadrul comunei Bîrlădeni, raionul Ocniţa. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 549 de oameni. Satul Paladea este situat la o distanţă de 20 km de oraşul Ocniţa şi la 220 km de Chișinău. Prima menţiune documentară a satului Paladea (cu numele Vertiporoh) din ținutul Hotin datează din anul 1602.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.