Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
08 mai 2018, 12:15 Natura şi turismul views 11659
A fost lansată cursa directă Chișinău-Tel-Aviv
08 mai 2018, 12:15 Natura şi turismul views 11659

A fost lansată cursa directă Chișinău-Tel-Aviv

Compania aeriană Air Moldova a lansat, pe 6 mai, cursa Chişinău – Tel-Aviv. Noua rută va fi operată de trei ori pe săptămînă, în zilele de miercuri, vineri şi duminică. Prețurile încep de la 99 euro într-o direcție, avînd toate taxele incluse în tarif.

Un comunicat de presă al companiei precizează că biletele pot fi procurate online pe site-ul www.airmoldova.md, la oficiile Air Moldova, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.

„Zborul direct Chișinău - Tel-Aviv este important atît pentru Air Moldova, cât și pentru pasagerii noștri. Or, el a fost inclus în lista curselor pe care le operează compania noastră urmare a solicitărilor nenumărate primite din partea clienților pe care îi deservim. Faptul că pentru prima cursă spre Tel-Aviv au fost vândute aproape toate biletele (85 la sută din numărul total de locuri), vine să confirme acest lucru", menționează administrația companiei.

Odată cu lansarea zborurilor spre Tel-Aviv, numărul curselor directe ale transportatorului naţional Air Moldova se ridică la cifra de 30 de destinaţii din Europa şi Asia precum: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, București, Dubai, Dublin, Geneva, Istanbul, Ecaterinburg, Florenţa, Frankfurt, Larnaca, Lisabona, Londra, Krasnodar, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersbur, Tel-Aviv și Torino la care se adaugă cursele sezoniere – Antalya, Tivat și Sharm-el-Sheikh. Air Moldova oferă două clase de deservire – Econom şi Business.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

Cursă , Israel , Chisinau , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Suhaia Rîbnița este un sat din cadrul comunei Cobasna din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Rîbnița și la 126 km de Chișinău. În prezent este o localitate depopulată. Satul Suhaia Rîbnița a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.