Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
10 iunie 2020, 17:00 Natura şi turismul views 5237
Moldovenii nu vor putea călători în Germania
10 iunie 2020, 17:00 Natura şi turismul views 5237

Moldovenii nu vor putea călători în Germania

Germania preconizează să prelungească pînă la 31 august interdicţia intrării pe teritoriul ţării a călătorilor care din afara Europei, o măsură implementată de la începutul epidemiei covid-19, relatează Reuters.

Această decizie urmează să fie adoptată miercuri în cadrul unei şedinţe de Guvern, au anunţat surse guvernamentale, relatează news.ro.

Această interdicţie va putea fi ridicată de la caz la caz în funcţie de nivelul afişat de fiecare ţară al contaminării cu SARS-Cov-2.

Germania le redeschide la 15 iunie frontierele cetăţenilor din Uniunea Europeană (UE), Marea Britanie, Islanda, Norvegia, Elveţia şi Liechtenstein, cu excepţia ţărilor care interzic accesul pe teritoriul lor sau care continuă să aplice măsuri de izolare. În urmă cu şase zile, aceste excepţii vizau doar Norvegia şi Spania.

Ministerul german de Externe continuă să nu recomande călătorii neesenţiale în Marea Britanie, atît timp cît autorităţile de la Londra impun o carantină de 14 zile călătorilor care sosesc pe teritoriul britanic.

Pe de altă parte, bilanţul contaminărilor cu noul coronavirus a crescut cu 318 cazuri la 184.861 în Germania, a anunţat marţi Institutul de boli infecţioase Robert Koch (RKI).

Bilanţul morţilor din cauza covid-19 a crescut cu 18 decese, la 8.729, de la începutul epidemiei.

Sursa: news.ro

Cuvinte cheie:

Germania , calatorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1852
Populația:
605 locuitori

Surchiceni este un sat din cadrul comunei Baimaclia, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Căușeni și la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 605 oameni. Satul Surchiceni a fost menționat documentar în anul 1852.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.