Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
18 mai 2021, 12:40 Natura şi turismul views 3108
Zborurile pe ruta Chișinău-Tel Aviv-Chișinău, reluate. Detaliile oferite de Ambasada R. Moldova în Israel
18 mai 2021, 12:40 Natura şi turismul views 3108

Zborurile pe ruta Chișinău-Tel Aviv-Chișinău, reluate. Detaliile oferite de Ambasada R. Moldova în Israel

Ambasada Republicii Moldova în Israel anunță despre reluarea zborurilor pe ruta Chișinău-Tel Aviv-Chișinău. Astfel, pentru săptămîna curentă sînt planificate trei zboruri – 18 mai, 19 mai, 20 mai 2021.

Conform reprezentanților ambasadei, cetățenii Republicii Moldova care intenționează să părăsească Statul Israel trebuie să prezinte la aeroport testul PCR covid-19 negativ.

Pentru a beneficia de testare la Aeroportul Ben Gurion cu 72 înainte de plecare din Statul Israel, moldovenii se pot programa online pentru acest serviciu la adresa electronică Check2fly.

De asemenea, atenționăm că la plecare din Statul Israel, rămîne obligatorie îndeplinirea formularului de ieșire, care poate fi găsit pe link-ul – bit.ly.

Misiunea diplomatică mai precizează că pentru a fi la curent cu ultimele schimbări în documentația necesară cetățenii pot accesa pagina electronică TravelDoc.

De la începerea ostilităţilor, la 10 mai, 200 de palestinieni au fost ucişi în Fîşia Gaza, dintre care cel puţin 59 de copii, şi peste 1.300 de răniţi, potrivit unui bilanţ palestinian, citat de AFP.

Pe partea israeliană, zece persoane au fost ucise, printre care un copil, şi 294 rănite după tiruri de rachete.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

Israel , conflict , Cursă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1670
Populația:
1170 locuitori

Clişova este un sat şi comună din raionul Orhei. Clişova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Orhei și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1170 de oameni. Satul Clișova a fost menționat documentar în anul 1670.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.