Go to section: Nature and tourism
18 may 2021, 12:40 Nature and tourism views 3112
Zborurile pe ruta Chișinău-Tel Aviv-Chișinău, reluate. Detaliile oferite de Ambasada R. Moldova în Israel
18 may 2021, 12:40 Nature and tourism views 3112

Zborurile pe ruta Chișinău-Tel Aviv-Chișinău, reluate. Detaliile oferite de Ambasada R. Moldova în Israel

Ambasada Republicii Moldova în Israel anunță despre reluarea zborurilor pe ruta Chișinău-Tel Aviv-Chișinău. Astfel, pentru săptămîna curentă sînt planificate trei zboruri – 18 mai, 19 mai, 20 mai 2021.

Conform reprezentanților ambasadei, cetățenii Republicii Moldova care intenționează să părăsească Statul Israel trebuie să prezinte la aeroport testul PCR covid-19 negativ.

Pentru a beneficia de testare la Aeroportul Ben Gurion cu 72 înainte de plecare din Statul Israel, moldovenii se pot programa online pentru acest serviciu la adresa electronică Check2fly.

De asemenea, atenționăm că la plecare din Statul Israel, rămîne obligatorie îndeplinirea formularului de ieșire, care poate fi găsit pe link-ul – bit.ly.

Misiunea diplomatică mai precizează că pentru a fi la curent cu ultimele schimbări în documentația necesară cetățenii pot accesa pagina electronică TravelDoc.

De la începerea ostilităţilor, la 10 mai, 200 de palestinieni au fost ucişi în Fîşia Gaza, dintre care cel puţin 59 de copii, şi peste 1.300 de răniţi, potrivit unui bilanţ palestinian, citat de AFP.

Pe partea israeliană, zece persoane au fost ucise, printre care un copil, şi 294 rănite după tiruri de rachete.

Source: tv8.md

Keywords:

Israel , conflict , Cursă

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
672 locuitori

Slobozia-Rașcov este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Camenca și la 130 km de Chișinău. Populaţia satului Slobozia-Rașcov alcătuia 672 de oameni în anul 2012. Satul Slobozia-Rașcov a fost înființat în secolul XVIII.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.