Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
03 iulie 2021, 09:30 Natura şi turismul views 2877
Moldovenii pot călători în Grecia: În ce condiții
03 iulie 2021, 09:30 Natura şi turismul views 2877

Moldovenii pot călători în Grecia: În ce condiții

Cetățenii moldoveni pot călători în Grecia inclusiv în scopuri turistice în baza unui certificate de vaccinare sau a unui test negativ la Covid. Anunțul a fost făcut de reprezentanții ministerului Afacerilor Externe de la Chișinău. Actualizarea este valabilă pînă pe 8 iulie.

„Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță, cu referire la informația recepționată de la Ambasada Republicii Moldova la Atena, că potrivit Monitorului Oficial al Republicii Elene din 1 iulie 2021, nr. 2778, cetățenii moldoveni pot călători în Grecia inclusiv în scopuri turistice în baza certificatului de vaccinare sau testului negativ de diagnosticare covid-19 obținut cu cel mult 72 ore înainte de efectuarea călătoriei”, anunță ministerul.

Anularea restricțiilor este valabilă pînă la următoarea actualizare în Monitorul Oficial al Republicii Elene, preconizată pe data de 8 iulie 2021.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Grecia , calatorie , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1503
Populația:
2885 locuitori

Roşu este un sat şi comună din raionul Cahul. Roşu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cahul și la 167 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2885 de oameni. Satul Roșu a fost menționat documentar în anul 1503.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.