Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
18 noiembrie 2013, 10:20 Natura şi turismul views 7730
18 noiembrie 2013, 10:20 Natura şi turismul views 7730

Cum va fi vremea săptămînă curentă


Vremea se încălzește din nou. Meteorologii prognozează temperaturi neobișnuit de calde pentru această perioadă. Dacă în ultimele zile media zilnică a fost mai mică de +8°C, atunci de săptămîna viitoare temperaturile vor fi în continuă creștere și vor ajunge pînă la +16°C, informează UNIMEDIA cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Ziua de luni vine doar cu valori pozitive, cerul va fi variabil, vînt moderat și fără precipitații. Minima termică va fi de +7..+9°C, iar maxima va ajunge pînă la +10..+12°C. Și pe parcursul nopții vor fi între +2..+7°C.

Marți, temperaturile vor crește cu cel puțin un grad și se vor înregistra pînă la +13°C și vor fi intensificări ale vîntului, care va sufla din sud-est cu pînă la 10m/s.

Miercuri se așteaptă cîțiva stropi de ploaie în regiunea de nord a țării, unde valorile termice se vor situa între +10..+13°C . În partea de centru sunt prognozate temperaturi de +11..+14°C, iar în sud cu un grad mai mult.

Cel mai cald va fi în ziua de joi, cînd mercurul din termometre va urca pînă la +16°C. În zona de nord a țării, vremea va fi ploioasă pînă în ziua de sîmbătă.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

vremea , meteo

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1577
Populația:
2776 locuitori

Teţcani este un sat şi comună din raionul Briceni. Teţcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Teţcani se află la o distanță de 27 km de oraşul Briceni şi la 260 km de  Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2776 de oameni. Prima atestare documentară a satului Teţcani datează din anul 1577.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.