Go to section: Nature and tourism
18 november 2013, 10:20 Nature and tourism views 7748
18 november 2013, 10:20 Nature and tourism views 7748

Cum va fi vremea săptămînă curentă


Vremea se încălzește din nou. Meteorologii prognozează temperaturi neobișnuit de calde pentru această perioadă. Dacă în ultimele zile media zilnică a fost mai mică de +8°C, atunci de săptămîna viitoare temperaturile vor fi în continuă creștere și vor ajunge pînă la +16°C, informează UNIMEDIA cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Ziua de luni vine doar cu valori pozitive, cerul va fi variabil, vînt moderat și fără precipitații. Minima termică va fi de +7..+9°C, iar maxima va ajunge pînă la +10..+12°C. Și pe parcursul nopții vor fi între +2..+7°C.

Marți, temperaturile vor crește cu cel puțin un grad și se vor înregistra pînă la +13°C și vor fi intensificări ale vîntului, care va sufla din sud-est cu pînă la 10m/s.

Miercuri se așteaptă cîțiva stropi de ploaie în regiunea de nord a țării, unde valorile termice se vor situa între +10..+13°C . În partea de centru sunt prognozate temperaturi de +11..+14°C, iar în sud cu un grad mai mult.

Cel mai cald va fi în ziua de joi, cînd mercurul din termometre va urca pînă la +16°C. În zona de nord a țării, vremea va fi ploioasă pînă în ziua de sîmbătă.

Source: unimedia.info

Keywords:

vremea , meteo

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
549 locuitori

Regina Maria este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lugovoe și Regina Maria. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Soroca și la 169 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 549 de oameni. Satul Regina Maria a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.