Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
19 ianuarie 2016, 15:37 Diaspora moldovenească views 8940
O moldoveanca a devenit Miss Universe la un concurs international de bodybuilding
19 ianuarie 2016, 15:37 Diaspora moldovenească views 8940

O moldoveanca a devenit Miss Universe la un concurs international de bodybuilding

O moldoveanca de 33 de ani a devenit Miss Universe, la sectiunea bikini, la un concurs international de bodybuilding. Finala a avut loc la inceputul lunii decembrie a anului trecut, dar tanara, care locuieste in Italia, a ajuns in atentia presei de acolo abia in aceste zile.

Ana TAPU, MISS UNIVERSE BIKINI: "Cu trei săptămâni înainte de concurs a avut loc o preselecţie în Vicenza şi am fost aleasă. Astfel am ajuns la această gală internaţională în Spania, pe 5 decembrie."

Ana Tapu a avut 6 concurente iar 14 membri jurati au fost cu ochii pe ea.

Ana TAPU, MISS UNIVERSE BIKINI: "Categoria bikini e categoria lejeră a bodybuilding-ului feminin. Se cere o pregătire şi pentru asta. Nu e un lucru natural. Aspectul fizic frumos al unei fete nu este îndeajuns. E o pregătire lungă. Sunt 4-5 zile de antrenamente pe săptămână."

Pe langa sport este nevoie si de o alimentatie sanatoasa.

Ana TAPU, MISS UNIVERSE BIKINI: "O alimentaţie specifică. O dietă. Dieta nu înseamnă să nu mănânci, dar trebuie să mănânci produse bogate în proteine."

La concursul din Spania, Ana a convins juratii ca are corpul cel mai frumos sculptat.

Ana TAPU, MISS UNIVERSE BIKINI: "O defilare pe podium, unde trebuie să te pui în poziţiile potrivite ca să arăti mai bine felul în care este construit corpul."

Tanara se lauda si cu un antrenor pe masura. Cel care a ajutat-o sa obtina asemenea performante l-a pregatit si pe cel care a castigat titlul de Mister Universe la sectiunea fitness a aceluiasi concurs.

Ana TAPU, MISS UNIVERSE BIKINI: "Noi nu ne oprim aici. Obiectivul nostru este şi un vis, cel de a deveni atleţi profesionişti. Poate să ajungem la galele internaţionale precum Arnold Classic, care sunt cele mai importante din lume."

Ana Tapu locuieste in orasul Parma din nordul Italiei de mai bine de 8 ani, alaturi de familia sa. Pe langa pasiunea pentru bodybuilding, tanara adora sa picteze.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

moldoveanca , Miss , concurs , bodybuilding

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
1571 locuitori

Covurlui este un sat şi comună din raionul Leova. Covurlui este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Leova și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1571 de oameni. Satul Covurlui a fost menționat documentar în anul 1552.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.