Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 aprilie 2016, 15:15 Diaspora moldovenească views 7884
Suport juridic gratuit pentru moldovenii din Rusia
25 aprilie 2016, 15:15 Diaspora moldovenească views 7884

Suport juridic gratuit pentru moldovenii din Rusia

Cetăţenii moldoveni aflați în Federația Rusă vor putea solicita sprijin juridic gratuit la filialele partidului „Spravedlivaya Rossia", așa cum prevede Protocolul semnat sâmbătă, 23 aprilie, la Moscova de către Igor Dodon, liderul PSRM, și Serghei Mironov, președintele partidului „Spravedlivaya Rossia".

„Acest acord presupune că cetățenii R. Moldova aflați în Rusia, și în special membrii PSRM, în momentul când se confruntă cu anumite probleme de ordin social, juridic, migrațional, se pot apropia în oficiile partidului «Spravedlivaia Rossia», unde le va fi acordat suport juridic gratuit", scrie Igor Dodon pe blogul său.

Potrivit documentului semnat, Partidul „Spravedlivaia Rossia" își asumă angajamentul să ofere sprijin juridic gratuit cetățenilor moldoveni care locuiesc temporar sau permanent pe teritoriul R. Moldova sau se află în Rusia la muncă, în domeniul realizării drepturilor lor civile, sociale, de muncă etc. Respectiv, PSRM va oferi servicii similare cetățenilor Federației Ruse aflați în R. Moldova.

Sursa: argumentul.info

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , ajutor , migratie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
802 locuitori

Rediul Mare (Stație de Cale Ferată) este o localitate din cadrul comunei Grinăuți-Moldova, raionul Ocniţa. Localitatea este situată la o distanță de 11 km de orașul Ocnița și la 231 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 802 oameni. Localitatea Rediul Mare (Stație de Cale Ferată) a fost înregistrată oficial în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.