Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 ianuarie 2017, 11:40 Diaspora moldovenească views 9664
Un moldovean s-a clasat pe locul trei la un concurs internațional de frumusețe (Foto)
06 ianuarie 2017, 11:40 Diaspora moldovenească views 9664

Un moldovean s-a clasat pe locul trei la un concurs internațional de frumusețe (Foto)

Victor Șuiu, un tînăr originar din Republica Moldova, s-a clasat pe cea de-a treia poziție în cadrul competiției „Dubai Man Of The World 2016". Concursul s-a desfășurat la finele lunii decembrie în Emiratele Arabe Unite.

Tînărul care este originar din orașul Fălești și-a urmat studiile la liceul teoertic „Mihai Eminescu" din Bălți, iar mai apoi la Academia de Studii Economice. În prezent, Victor activează în cadrul unei agenții de modeling din Dubai – MMG Models.

Precizăm că, primul loc în concurs a fost ocupat de reprezentantul Indiei, iar al doilea – de reprezentantul Australiei. În competiție au participat bărbați din 27 de țări.

Moldoveanul care are un fizic bine tonifiat a reușit să se facă remarcat în mai multe campanii foto și video publicitare pentru Toshiba, Toyota sau New Balance.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , concurs , frumusete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1765
Populația:
4528 locuitori

Borogani este un sat şi comună din raionul Leova. Borogani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Leova și la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4528 de oameni. Satul Borogani a fost menționat documentar în anul 1765.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.