01 june 2017, 11:40 Moldovan Diaspora views 9677
Un moldovean s-a clasat pe locul trei la un concurs internațional de frumusețe (Foto)
01 june 2017, 11:40 Moldovan Diaspora views 9677

Un moldovean s-a clasat pe locul trei la un concurs internațional de frumusețe (Foto)

Victor Șuiu, un tînăr originar din Republica Moldova, s-a clasat pe cea de-a treia poziție în cadrul competiției „Dubai Man Of The World 2016". Concursul s-a desfășurat la finele lunii decembrie în Emiratele Arabe Unite.

Tînărul care este originar din orașul Fălești și-a urmat studiile la liceul teoertic „Mihai Eminescu" din Bălți, iar mai apoi la Academia de Studii Economice. În prezent, Victor activează în cadrul unei agenții de modeling din Dubai – MMG Models.

Precizăm că, primul loc în concurs a fost ocupat de reprezentantul Indiei, iar al doilea – de reprezentantul Australiei. În competiție au participat bărbați din 27 de țări.

Moldoveanul care are un fizic bine tonifiat a reușit să se facă remarcat în mai multe campanii foto și video publicitare pentru Toshiba, Toyota sau New Balance.

Source: diez.md

Keywords:

moldovenii , concurs , frumusete

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
96 locuitori

Pîcalova este un sat din cadrul comunei Andreevca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Rîbnița și la 117 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010, populaţia localității constituia 96 de oameni. Satul Pîcalova a fost înființat la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.