Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 octombrie 2017, 16:58 Diaspora moldovenească views 19441
La MAE a fost discutată realizarea sarcinilor stabilite în cadrul întrevederii Dodon – Putin
25 octombrie 2017, 16:58 Diaspora moldovenească views 19441

La MAE a fost discutată realizarea sarcinilor stabilite în cadrul întrevederii Dodon – Putin

Ambasadorul Republiccii Moldova în Rusia, Andrei Neguța, a efectuat o vizită la Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse pentru a se întîlni cu Secretarul de Stat - Viceministrul Afacerilor Externe al Federaţiei Ruse, Grigorii Karasin.

Părțile au efectuat un schimb de opinii asupra realizării sarcinilor de bază, stabilite în cadrul întrevederii bilaterale I.Dodon – V.Putin, care a avut loc la 10 octombrie curent în Soci. Totodată a fost discutată detaliat situația politică și economică din Republica Moldova, precum a fost examinat și nivelul de dezvoltare economică dintre Moldova și regiunile din Federația Rusă.

O atenție aparte în cadrul întîlnirii a fost acordată cursului procesului de negocieri pentru soluţionarea problemei transnistrene.

Cuvinte cheie:

Vladimir Putin , Igor Dodon , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
324 locuitori

Troian este un sat din cadrul comunei Vozneseni, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Leova și la 74 de km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 324 de oameni. Satul Troian a fost înființat în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.