Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
01 martie 2018, 11:00 Diaspora moldovenească views 17794
Două actrițe din serialul „Shameless” au origini moldovenești
01 martie 2018, 11:00 Diaspora moldovenească views 17794

Două actrițe din serialul „Shameless” au origini moldovenești

Două actrițe din serialul „Shameless", inclusiv Emmy Rossum - care este protagonista serialului, au origini moldovenești. Mai exact, bunica lui Emmy este din Moldova, orașul Telenești, iar ambii bunici ai Isidorei Goreshter sunt din orașul Orhei.

Emmy Rossum joacă rolul personajului principal „Fiona Gallagher" – cea mai mare soră din familie care are grijă de toți frații și surorile sale, iar actrița Isidora Goreshter este în pielea personajului „Svetlana" – o rusoaică, fostă prostituată, care acum este deținătoarea unui bar.

Emmy Rossum

Isidora Goreshter

Subiectul filmului este despre o familie americană, care se confruntă cu un șir de probleme în fiecare episod. Tatăl acestora (al Fionei și fraților ei) este un alcoolic, iar mama lor i-a părăsit. Sora mai mare (Fiona) este nevoită să îngrijească de toți copiii.

În acest an a apărut cel de al 8-lea sezon al serialului. Primul sezon a apărut în anul 2011.

„Shameless – black humor, toilet humor and a good pinch of sarcasm, asta-i rețeta succesului „nerușinaților". În Shameless găsești o mulțime de lucruri pe care ai vrea sa le faci, însă știi că ar avea consecințe prea grave, deci nu-ți rămâne decât să privești cum protagoniștii fac tot ceea ce nu ți-ai putea permite", ne spune Dinu Darii.

*Acest articol a fost elaborat pe baza informației prezentate de Denis Roșca – autorul „Cărții de Aur a Basarabiei și a Republicii Moldova", unde sunt incluse nume notorii din întreaga lume, care sunt născute sau au origini basarabene.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

actori , serial , origini moldovenești

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
665 locuitori

Sărata-Mereșeni este un sat din cadrul comunei Mereșeni, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Hîncești și la 46 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 665 de oameni. Satul Sărata-Mereșeni a fost menționat documentar în anul 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.