Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 noiembrie 2012, 14:26 Diaspora moldovenească views 18112
14 noiembrie 2012, 14:26 Diaspora moldovenească views 18112

Moldoveanca Aliona Chitoroagă printre învingătoarele la concursul de frumusețe „Miss Earth 2012”

Reprezentanta Republicii Moldova la concursul de frumusețe „Miss Earth 2012”, Aliona Chitoroagă, a obținut medalia de bronz la proba de Make-up. Tînăra în vîrstă de 23 de ani, a concurat cu reprezentantele a 80 de ţări. 

Locul întîi, la această probă, a fost ocupat de reprezentanta Federației Ruse, Natalia Pereverzeva, iar locul doi de reprezentanta Republicii Dominicane, Rocio Castellanos. 

Amintim  că, sîmbătă, Aliona a obținut locul 2 pentru proiectul „un litru de lumină" ("Liter of Light"), desfășurat în cadrul concursului „Miss Earth 2012”.

Participarea Alionei Chitoroagă în acest concurs a fost posibilă deoarece anterior ea a cîștigat premiul Miss Earth Republica Moldova 2012 în concursul care a avut loc la Iași.

 

 

 

 

 

Surse poze: bzi.ro, antena3.ro, yupi.md, apropomedia.ro

Cuvinte cheie:

diaspora , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1642
Populația:
138 locuitori

Boroseni este un sat în componenţa comunei Elizavetovca, raionul Donduşeni. Suprafaţa satului este de 5 km pătraţi. Satul Boroseni este situat la o distanţă de 15 km de oraşul Donduşeni şi la 224 km de Chișinău.  Populaţia satului constituie 138 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Boroseni datează din 7 aprilie 1642.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.