Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 februarie 2013, 11:13 Diaspora moldovenească views 7721
13 februarie 2013, 11:13 Diaspora moldovenească views 7721

Servicii consulare pentru moldovenii din Portimão, Portugalia

În cadrul proiectului „Ambasada vine mai aproape de tine”, Ambasada Republicii Moldova la Lisabona informează că la data de 27 februarie, Consulul Oleg Railean va efectua o deplasare în teritoriu – în orașul Portimão, regiunea Algarve, pentru a acorda asistenţă consulare cetăţenilor moldoveni, scrie moldova.org.

Moldovenii din regiune sînt așteptați la adresa: Urbanização de Pimentão, Lote 6, Cave Direita. 8500-776, Portimão, – în incinta Centrului C.A.P.E.L.A. Pentru a beneficia de servicii consulare în ziua nominalizată, solicitanţii urmează să efectueze obligatoriu o programare prealabilă la numărul de telefon 213 009 060.

De menționat că funcţionarul consular nu va acorda tot spectrul de servicii consulare „în teritoriu”- nu se vor efectua traduceri, declaraţii pentru permisele de conducere, vize pentru străini, ş.a., din motive tehnice-organizatorice.

Astfel, cetăţenii sunt rugaţi să telefoneze pentru a se programa în audienţă doar în cazul în care vor să beneficieze de serviciile: acţiuni notariale, titluri de călătorie și alte acţiuni care pot fi discutate în prealabil prin telefon cu Consulul.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1908
Populația:
629 locuitori

Goianul Nou este un sat din cadrul comunei Stăuceni, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 629 de oameni. Satul Goianul Nou a fost înființat în anul 1908.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.