Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
09 aprilie 2013, 17:32 Diaspora moldovenească views 9699
09 aprilie 2013, 17:32 Diaspora moldovenească views 9699

Marea Britanie modifica procedura de eliberare a vizelor pentru moldoveni


Фото: tv7.md

Din 30 aprilie se modifica, pentru cetățenii Republicii Moldova, procedura de obtinere a vizei pentru Marea Britanie, relatează tv7.md.

Prin urmare, potrivit Ministerului de Externe al Marii Britanii, moldovenii care doresc să obțină o viză pentru aceasta tara, vor trebui să completeze o cerere și să achite taxa pentru viză on-line înainte de a-și prezenta documentele la centrul de eliberare a vizelor în incinta Ambasadei Marii Britanii la Chișinău.

În conformitate cu noul regulament, solicitantul vizei va trebui să prezinte la centrul de eliberare a vizelor o copie tipărită a formularului de cerere și datele biometrice (amprentele digitale și o fotografie).

Achitarea taxei se va face doar prin intermediul unui card bancar, precum MasterCard, Visa Credit, Visa Debit, sau prin sistemul de plăți online Web Money. Plățile se vor efectua în euro.

Cuvinte cheie:

viza , moldovenii , Marea Britanie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
806 locuitori

Fîntîna Albă este un sat din cadrul comunei Parcova, raionul Edineţ.  Satul este situat la o distanță de 14 km de orașul Edineț, la 6 km de stația de cale ferată Brătușeni și 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 806 locuitori. Prima atestare documentară a satului cu denumirea Grumăzeni, din ținutul Hotin, datează din anul 1575.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.