Mergi spre compartimentul: Copiilor
10 august 2017, 11:25 Copiilor views 5759
Opt mii de elevi din capitală vor primi ajutor material
10 august 2017, 11:25 Copiilor views 5759

Opt mii de elevi din capitală vor primi ajutor material

Din Fondul municipal de susţinere socială a populaţiei vor fi alocaţi peste cinci milioane şi jumătate de lei pentru copiii din familiile social-vulnerabile pentru a se pregăti de şcoală.

Elena Vorotneac, comunicatoarea Direcției municipale educație tineret și sport, a declarat că în acest an, opt mii de copii vor primi cîte 700 de lei ajutor material pentru şcolarizare.

Selectarea beneficiarilor a avut loc în baza informaţiilor parvenite de la instituţiile de învăţământ municipale. Prima etapă de acordare a ajutoarelor se desfăşoară în lunile august şi septembrie. Ulterior, familiile care nu au reuşit să-şi ridice banii, o vor putea face în lunile octombrie şi noiembrie.

Ajutorul material pentru şcolarizare poate fi ridicat cu prezentarea buletinului de identitate la filialele Moldindconbank.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

copii , ajutor , finanţe

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
128 locuitori

Mărtineşti este un sat din cadrul comunei Grebleşti, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Strășeni și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 128 de oameni. Satul Mărtinești a fost menționat documentar în anul 1560.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.