19 ianuarie 2015, 15:22 Realitatea moldovenească views 9404
Mărfurile moldovenești vor ajunge în Estonia
Foto: bani.md
19 ianuarie 2015, 15:22 Realitatea moldovenească views 9404

Mărfurile moldovenești vor ajunge în Estonia

Estonia va acorda Moldovei asistență în promovarea produselor ei agroalimentare în marile rețele comerciale din această țară, relatează NOI.md. După cum a comunicat ministrul în exercițiu al Agriculturii și Industriei Alimentare a Moldovei, Vasile Bumacov, înțelegerea respectivă a fost atinsă în cadrul unei întrevederi cu ministrul Agriculturii al Estoniei, Ivari Padar, susținute la Berlin în cadrul Expoziției Agricole Internaționale „Săptămîna Verde – 2015".

Ministrul Agriculturii al Estoniei și-a exprimat disponibilitatea de a susține Moldova în procesul de integrare în UE, de reformare și restructurare a sectorului agroindustrial prin intermediul acordării asistenței tehnice.

Părțile au convenit, de asemenea, să organizeze un eveniment de promovare a produselor agroalimentare moldovenești în Estonia. Partea estoniană, în particular, va facilita valorificarea posibilităților de comercializare a produselor agroalimentare moldovenești în marile rețele de desfacere din această țară.

Sursa: www.noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1768
Populația:
10556 locuitori

Parcani este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Parcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Slobozia și la 64 km de Chișinău. Populaţia satului Parcani alcătuia 10 556 de oameni în anul 2000. Satul Parcani a fost menționat documentar în anul 1768.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.