11 martie 2015, 11:03 Realitatea moldovenească views 8454
Moldovenii pe locul 1 după timpul petrecut pe Facebook
11 martie 2015, 11:03 Realitatea moldovenească views 8454

Moldovenii pe locul 1 după timpul petrecut pe Facebook

Potrivit oamenilor știință de la Harvard, moldovenii care au cont pe Facebook s-au clasat pe onorabilul loc 1 după timpul pierdut pe facebook. În acest context, fondatorul rețelei de socializare Mark Zuckerberg și-a anunțat intenția de a vizita Chișinăul. Anunțul a fost făcut în timpul prezentării studiului global: "Analiza statului și statusului pe facebook"

Studiul a demonstrat că moldovenii cu conturi pe Facebook stau în medie 10 ore activi pe rețeaua de socializare.

"Știm de ce stau grecii pe facebook: la ei ziua de muncă începe la 10 și se termină la 12, se plictisesc foarte mult. Am rămas șocați să vedem că moldovenii stau 10 ore pe facebook. Oamenii aceștia când mai dorm? Când mănâncă? Pe 30 martie merg în Moldova să văd de ce stau pe Facebook atât de mult", a declarat pentru moldovesti.info renumitul Mark Zuckerberg.

Cercetătorii moldoveni au o explicație simplă pentru fenomen. Omul de știință Ioan Poalălungă, de la Academia de Știință, spune: "până acum moldovenii stăteau pe odnoklassniki câte 10 ore. Dar, după ce li s-au furat parolele ținute la Starnet, nu-și mai pot accesa conturile și au trecut pe facebook. E simplu!"

Sursa: moldovesti.info

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
59 locuitori

Ocniţa-Ţărani este un sat din cadrul comunei Zorile, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Orhei și la 62 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 59 de oameni. Satul Ocniţa-Ţărani a fost menționat documentar în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.