07 aprilie 2015, 11:22 Realitatea moldovenească views 10078
Cît costă noua uniformă a vameșilor
07 aprilie 2015, 11:22 Realitatea moldovenească views 10078

Cît costă noua uniformă a vameșilor

Vameşii au îmbrăcat uniforme noi. Începând de astăzi, angajaţii Serviciului Vamal vor purta ţinute mai comode şi mai moderne. Noua uniformă include mai multe elemente noi, începând de la culoare, stofă şi design. Fiecare set costă statul 1500 de lei.

Vameşii de la Aeroportul Internaţional Chişinău au organizat o adevărată demonstraţie de modă. Şi-au etalat noile ţinute în faţa celor care pleacă sau intră în ţară. Nu toţi călătorii, însă, au observat schimbarea.

Schimbarea uniformelor face parte din strategia de reformare a Serviciului Vamal. Ţinutele angajaţilor nu au fost schimbate de aproximativ 30 de ani. Pentru cele noi, statul va cheltui în total peste două milioane şi jumătate de lei.

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

uniforma , serviciul vamal , Moldova

Comentarii

 (1)
  • #1 t1552k Răspunde Citează selecţia
    если бордель перестает приносить прибыль, надо не мебель менять, а блядей...
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
856 locuitori

Pripiceni-Răzeşi este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pripiceni-Curchi și Pripiceni-Răzeşi. Satul Pripiceni-Răzeşi este situat la o distanță de 22 km de orașul Rezina și la 99 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 856 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1667.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.