21 aprilie 2015, 11:36 Realitatea moldovenească views 7188
Austria contribuie la sporirea calificării antreprenorilor din Moldova
21 aprilie 2015, 11:36 Realitatea moldovenească views 7188

Austria contribuie la sporirea calificării antreprenorilor din Moldova

Camera de Comerţ şi Industrie din RM acceptă cereri de participare la programul de sporire a capacităţilor manageriale, realizate în comun cu Camera de Economie a Austriei.

Potrivit agenţiei „INFOTAG", cu referire la CCI, proiectul este orientat spre discutarea subiectelor importante în condiţii de globalizare cu scopul de a obţine noi capacităţi în domeniul managementului financiar, strategie/planificare/organizare şi managementul riscurilor.

Prima etapă a programului prevede participare la un curs intensiv din trei module de pregătire: managementul riscurilor (13-15 mai), managementul modificărilor (3-5 iunie) şi managementul proiectului (24-26 iunie). După ce va avea loc etapa de testare (27 iunie).

A doua etapă prevede stagiere de şase zile în toamnă, la Viena, pentru identificarea potenţialilor parteneri de afaceri – companii austriece, participare la forul de afaceri moldo-austriac, vizitarea evenimentelor.

La finalul programului participanţii vor primi diploma WIFI (Austria). Costul participării - 639 euro.

Detalii la seminar@chamber.md.

Precizăm: Programul este realizat timp de 1,5 ani. În acest timp la program au participat peste 200 antreprenori moldoveni.

Sursa: www.infotag.md

Cuvinte cheie:

Austria , business , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1561
Populația:
5438 locuitori

Rădoaia este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Rădoaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 10 km de orașul Sîngerei și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5438 de oameni. Prima atestare istorică a satului Rădoaia datează din anul 1561.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.