26 mai 2015, 09:31 Realitatea moldovenească views 6068
Votanţii pot verifica dacă au fost incluşi în listele electorale
26 mai 2015, 09:31 Realitatea moldovenească views 6068

Votanţii pot verifica dacă au fost incluşi în listele electorale

Alegătorii pot verifica dacă au fost sau nu incluşi pe listele electorale, pentru alegerile din iunie, atât în secţiile de votare, cât şi pe Internet.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, verificarea, corectarea, includerea sau excluderea din liste, poate fi făcută în perioada 25 mai – 13 iunie.

Pentru asta, cetăţenii se pot adresa la biroul electoral din regiunea de reşedinţă. Alegătorul trebuie să fie înscris la o singură secţie de votare.

Scrutinul pentru alegerea primarilor se va desfăşura în data de 14 iunie.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

primaria , alegeri , CEC , 2015

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
1401 locuitori

Lopatnic este un sat şi comună din raionul Edineţ. Lopatnic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Lopatnic este aşezat în partea de nord-vest a Republicii Moldova pe malul rîului Prut, la o distanţă de 25 km de oraşul Edineţ și la 225 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1401 oameni. Satul Lopatnic din ținutul Hotin este menţionat pentru prima dată într-un document din 29 iunie 1570, cu denumirea de Lopatinți.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.