29 mai 2015, 15:02 Realitatea moldovenească views 7628
Copiii din Moldova, tot mai dependenți de gadgeturi
29 mai 2015, 15:02 Realitatea moldovenească views 7628

Copiii din Moldova, tot mai dependenți de gadgeturi

Copiii din ţara noastră devin tot mai dependenți de tehnologiile informaționale. Potrivit unui sondaj realizat de Magenta Consulting, majoritatea părinților din țara noastră sunt indulgenți cu odraslele lor și le încredințează gadgeturile în fiecare zi, pentru câteva ore.

Majoritatea părinților intervievați au menționat că cel puțin unul dintre copiii lor are un telefon mobil.

De asemenea, 84 la sută dintre subiecţii sondajului au spus că își lasă copiii să se joace la telefon, tabletă sau calculator, cât își doresc.

11 la sută au spus că nu dispun de calculatoare sau tablete și doar cinci procente dintre părinţi au recunoscut că nu-și lasă odraslele să se joace cu gadgeturile, chiar dacă le au acasă.

Sursa: www.publika.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
356 locuitori

Socola este un sat din cadrul comunei Vadul-Raşcov, raionul Șoldăneşti. Amplasat pe malul drept al Nistrului, satul se află la o distanță de 9 km de orașul Șoldănești și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 356 de oameni. Satul Socola este atestat documentar în 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.