29 mai 2015, 16:50 Realitatea moldovenească views 8474
Tinerii din R. Moldova  sînt aștepțați la Școala de vară din Cracovia
Foto: facebook.com
29 mai 2015, 16:50 Realitatea moldovenească views 8474

Tinerii din R. Moldova sînt aștepțați la Școala de vară din Cracovia

Institutul pentru Inițiativa de Est invită studenți, activiști și tineri lideri să se înscrie la Reuniunea Internațională a Tinerilor 2015, Școala de vară „Solidaritate pentru Pace" care va avea loc în Cracovia-Dobczyce (Polonia) în perioada 28 iunie-7 iulie 2015.

Proiectul reprezintă o continuare a Reuniunii Internaționale a Tinerilor din anul 2014, care a fost dedicată istoriei Primului război mondial. În acest an accentul se va pune pe o problemă de actualitate- securitatea europeană și globală. În consecință, atât prelegerile, cât și atelierele de lucru din 2015 vor fi dedicate provocărilor de securitate și amenințărilor de azi.

Vor fi abordate conceptele de consolidare a păcii, securității umane, legătura dintre identitate și conflict, operațiunile de sprijin al păcii, precum și memoria istorică și analiza conflictelor din Informații privind data-limită, condițiile de înscriere, precum și detaliile cu privire la costurile aferente acestei oferte se pot obține accesând următorul document.

Sursa: edu.md

Cuvinte cheie:

forum , Polonia , studenţi , istoria , vara , scoala

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1547
Populația:
717 locuitori

Hulboaca este un sat din cadrul comunei Ghetlova, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 28 km de oraşul Orhei şi la 76 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 717 oameni. Satul Hulboaca a fost menționat documentar în anul 1547.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.