02 iunie 2015, 14:40 Realitatea moldovenească views 9850
19 familii din R. Moldova care au copii tripleți și cvadrupleți au primit daruri (foto)
Foto: mmpsf.gov.md
02 iunie 2015, 14:40 Realitatea moldovenească views 9850

19 familii din R. Moldova care au copii tripleți și cvadrupleți au primit daruri (foto)

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Ministerul Muncii, Protecției, Sociale și Familiei în parteneriat cu Organizația Internațională pentru Migrație a oferit familiilor care au tripleți și cvadrupleți născuți în 2014-2015 daruri.

Ruxanda Glavan, ministrul muncii, protecție, sociale și familiei personal a felicitat familii care au venit la minister urându-le putere și multă înțelegere. „Prioritatea zero pentru ministerul pe care îl conduc este susținerea politicilor sociale pentru familiile cu copii. Știm cât de greu este să oferi unui copil minimul necesar dar voi prin familiile voastre ne arătați că se poate. Ne dorim să avem în Republica Moldova familii sănătoase unde să domnească armonia iar copii noștri să crească în liniște și siguranță. Voi sunteți cei care creșteți Moldova."

Menționăm că darurile sunt oferite în cadrul Lunii dedicate Familiei de către Ministerul Muncii, Protecției, Sociale și Familiei și vor ajunge la 19 familii din țară care au copii tripleți și cvadrupleți născuți în 2014-2015 prin intermediul Direcțiilor Asistență Socială și Protecția Familiei.

Sursa: provincial.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1961
Populația:
19 locuitori

Teliţa Nouă este un sat din cadrul comunei Teliţa, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Anenii Noi și la 51 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 19 oameni. Satul Teliţa Nouă a fost înființat în anul 1961.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.